Chris Ingelse

Chris Ingelse

Dr.mr. Chris Ingelse (1965) werd in 1992 medewerker aan de Universiteit Maastricht, waar hij in 1999 promoveerde in het internationaal recht en mensenrechten. In 1997 werd hij als advocaat beëdigd en sindsdien stond hij cliënten bij op diverse gebieden (civiel recht, incasso’s, sociaal zekerheidsrecht, huurrecht en strafrecht).

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten is mr. Ingelse op de hoofd- (en sub)rechtsgebieden algemene praktijk (waaronder civiel recht) en strafrecht (waaronder jeugdstrafrecht) geregistreerd. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. Hij is lid van de Vereniging Nederlandse Jeugdrecht Advocaten (VNJA) en de Vereniging Psychiatrisch Patiëntenrecht Advocaten Nederland (vPAN).

Advocatenkantoor Salvador-Ingelse is advocaat mr. Ingelse. Het kantoor en de naam zijn voortgekomen uit de samenwerking tussen advocaten mr. Sandra Salvador en mr. Chris Ingelse. Toen mr. Salvador voor klassieke talen koos, behield zij weliswaar haar kamer op kantoor en haar wijze inbreng, maar bouwde zij haar praktijk af. Mr. Ingelse zette de praktijk voort onder dezelfde naam.

Murk Muller

Murk Muller

Dr. mr. Chris Ingelse werkt regelmatig met mr. Murk Muller. Murk Muller behandelt zaken op het gebied van ondernemingsrecht, transportrecht en algemeen civiel recht en is tevens Rechtsanwalt in Duitsland.